Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα;

H intographics™ έχει ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο όνομα με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες.

Η δουλειά μας έχει επιλεχθεί και προβληθεί από κορυφαίες Εταιρίες του πλανήτη όπως: Forbes, Adobe, Men’s Health. Έχουμε λάβει επίσης 5 Editor’s Choice Awards από την Braxmeier & Steinberger GbR.

Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας, έχουν βοηθήσει επιχειρήσεις σαν και την δική σου να αναπτυχθούν για πάνω από μια δεκαετία.

Play Video

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βραβευμένος Web/Graphic Designer | Πιστοποιημένος Digital Marketer | Ιδιοκτήτης intographics™ διαφημιστικής

Από μικρό παιδί ήθελα να πετύχω κάτι σημαντικό στη ζωή μου, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει έστω και λίγο την καθημερινότητα κάποιου ανθρώπου προς το καλύτερο. Και το κατάφερα…

Σήμερα, εγώ και η ομάδα μου βρισκόμαστε εδώ για εσένα. Μαζί, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση σου, να βελτιώσουμε τα αδύναμα της σημεία, να αναδείξουμε την μοναδικότητα της και ως αποτέλεσμα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι! Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και εταιρίες από ολόκληρη την Ελλάδα όπως επίσης και από το εξωτερικό. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν απαιτούν φυσική παρουσία.

Συνεργαζόμαστε κυρίως με μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρίες από σχεδόν όλους τους κλάδους.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν είναι απλά σημαντικές για μια επιχείρηση αλλά απαραίτητες για την βιωσιμότητα της. Θα σου προτείναμε οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στα Άρθρα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το όνομα μας έχει προβληθεί από περιοδικά και ιστοσελίδες παγκόσμιας εμβέλειας. Μια απλή αναζήτηση στο Google ή στα Social Media θα αποκαλύψει σχόλια και κριτικές χιλιάδες ανθρώπων. Τι καλύτερο επιχείρημα από αυτό;

Είμαστε πολύ τυχεροί διότι επιλέξαμε την δουλειά που κάνουμε, φαίνεται άλλωστε από τα αποτελέσματα. Είμαστε οι αυστηρότεροι κριτές της δουλειάς μας και δεν παραδίδουμε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Σε προσκαλούμε να ρίξεις μια ματιά στα πρόσφατα Έργα μας και να δεις από πρώτο χέρι την μεθοδολογία μας.

Βρές όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας κάνοντας κλικ εδώ.