Τα Θεμέλια της Επιχείρησης σου

Εταιρική Ταυτότητα

Η επιτυχία της επιχείρησης σου θα εξαρτηθεί από κάθε σου βήμα. Απαιτείται γνώση, εμπειρία και στρατηγική. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί από την αρχή. Aπό τον σχεδιασμό της εταιρικής σου ταυτότητας.

Τα έργα μας έχουν διακριθεί απο:

Επισκόπηση στα κυριότερα

Πλεονεκτήματα

Μια αποτελεσματική εταιρική ταυτότητα θα θέσει τις σωστές θεμελιώδεις βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης σου.

Εξατομικευμένη Μελέτη

Πριν την υλοποίηση θα προηγηθεί εξατομικευμένη μελέτη κατα την οποία θα καθορίσουμε το πλαίσιο και τα σημεία αναφοράς για την ανάπτυξη του έργου.

Σύγχρονα Πρότυπα

Ακολουθούμε όλα τα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού ούτως ώστε να αποκτήσεις μια εταιρική ταυτότητα διαχρονική και πλήρως προσαρμόσιμη σε κάθε χρήση.

Τεχνική Κατάρτιση

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε κατα την υλοποίηση του έργου βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει η ομάδα μας.

Αξιοπιστία intographics™

Συνεργάσου με μία βραβευμένη διαφημιστική που έχει βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις σαν και την δική σου να αναπτυχθούν για πάνω από μια δεκαετία.

Μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Η εταιρική σου ταυτότητα θα έχει τα εξής βασικά

Χαρακτηριστικά

Διανυσματικά Γραφικά

Η ευκρίνεια των γραφικών θα παραμένει αναλλοίωτη σε οποιαδήποτε διάσταση.

Διαφάνεια Γραφικών

Εύκολη και γρήγορη χρήση κάθε γραφικού, με υψηλής ευκρίνειας εικόνες, χωρίς φόντο.

Προσαρμοσμένη Παλέτα

Η χρωματική παλέτα θα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και την κουλτούρα της επιχείρησης σου.

Συνεργασίες με συνέπεια και αξιοπιστία

Αξιολογήσεις Πελατών

Ανακάλυψε τα

Πακέτα

Επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σου. *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Starter

Ιδανική επιλογή για κάθε νέα επιχείρηση

από 200€

120€

Standard

Μια ολοκληρωμένη λύση για ένα δυναμικό ξεκίνημα

από 340€

240€

Plus

Μια λύση που θα σε βοηθήσει περαιτέρω στο ξεκίνημα σου

από 450€

320€

Επικοινώνησε μαζί μας για την

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να συζητήσουμε σχετικά με το πακέτο που σε ενδιαφέρει.

*αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.

Απαντήσεις στις πιο

Συχνές Ερωτήσεις

Κανένα πρόβλημα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παραπάνω φόρμα και στο πεδίο “Ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει;” διάλεξε την επιλογή “Άλλο”. Μόλις λάβουμε το αίτημα σου ένας σύμβουλος επιχειρήσεων της intographics™ θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει στην επιλογή του καταλληλότερου πακέτου για την επιχείρηση σου.

Το Social Media Kit είναι στην ουσία έτοιμα γραφικά βασισμένα στην εταιρική σου ταυτότητα που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όλα τα αγαπημένα σου Social Media. Το kit περιλαμβάνει εικόνες προφίλ, banners και πρότυπα για δημοσιεύσεις.

Το Logo Reveal είναι ένα animated video μικρού μήκους στο οποίο αποκαλύπτουμε και παρουσιάζουμε την εταιρική σου ταυτότητα με διάφορους εντυπωσιακούς τρόπους. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Ο όρος brand name αφορά την επωνυμία μιας επιχείρησης. Κατα την δημιουργία μιας νέας επιχείρησης η εύρεση ενός κατάλληλου ονόματος/επωνυμίας μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά. Χρειάζεται κάτι όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο, ενδιαφέρον, σύντομο και ευκολομνημόνευτο. Με την υπηρεσία εύρεση brand name λοιπόν αναλαμβάνουμε να βρούμε εμείς ένα όνομα για την επιχείρηση σου το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό και όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο.

Το domain name (όνομα τομέα) είναι στην ουσία η ηλεκτρονική διεύθυνση σου στο διαδίκτυο. Κάθε domain name είναι μοναδικό και μπορεί να χρησιμοποιείτε μόνο από τον άνθρωπο που το έχει κατοχυρώσει στο όνομα του. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να έχεις κατοχυρωμένο στο όνομα σου το domain name που αφορά το όνομα της επιχείρησης σου. Αυτό φυσικά δεν είναι πάντα εφικτό καθώς κάποιος άλλος μπορεί να το έχει προλάβει.

Γι’ αυτο το λόγο φροντίζουμε αρχικά με την υπηρεσία εύρεση brand name να βρούμε ένα όνομα στο οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο domain name και έπειτα το κατοχυρώνουμε στο όνομα σου για τα 2 πρώτα έτη.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η αποπληρωμή του συνολικού ποσού γίνεται ως εξής:

  • 70% του συνολικού ποσού με την έναρξη του έργου ως προκαταβολή.
  • 30% του συνολικού ποσού με την ολοκλήρωση του έργου.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με έμβασμα από οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.

Scroll to Top