ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Αναρωτιέσαι για το πως θα μπορούσες να προσεγγίσεις περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν καθημερινά τις υπηρεσίες σου; Εάν ναι, αυτό το πακέτο είναι σίγουρα για εσένα!

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google, στην Ελλάδα γίνονται κατά μέσο όρο 55.600 αναζητήσεις ανά μήνα για υπηρεσίες οι οποίες σχετίζονται με Δερματολογικά Κέντρα/Ιατρεία. Κάποιες λέξεις κλειδιά αυτών των αναζητήσεων είναι: Δερματολογικά Κέντρα, Αποτρίχωση με Λέιζερ, Μπότοξ και τα λοιπά. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του Δερματολογικού σου Κέντρου στο διαδίκτυο δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια και κάτι προαιρετικό. Δεν είναι ένα περιττό έξοδο αλλά μια αναγκαία επένδυση. Το διαδίκτυο έχει γίνει πλέον το μέρος όπου άνθρωποι πραγματοποιούν καθημερινά εκατοντάδες αναζητήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες σου. Αναζητούν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα τους.

Σήμερα λοιπόν, για να σε φέρουμε πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, σου παρουσιάζουμε το πακέτο που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για Δερματολογικά Κέντρα. Μάθε περισσότερα παρακάτω.

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

960€

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το πακέτο περιλαμβάνει:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται:

5 Υποσελίδες

Θα αναπτύξουμε έως 5 υποσελίδες όπως, Αρχική Σελίδα, Υπηρεσίες, Επικοινωνία κτλ.

Domain Name

Συμπεριλαμβάνεται η κατοχύρωση του Ονόματος της Ιστοσελίδας σου για τα 2 πρώτα χρόνια.

Hosting για 1 έτος

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η φιλοξενία της Ιστοσελίδας σου για ένα χρόνο.

Blog

Ένα blog με χρήσιμα άρθρα θα σε βοηθήσει εξαιρετικά στη προσέγγιση νέων πελατών.

Φόρμες & Social

Περιλαμβάνονται: Σύνδεση με Social Media, Φόρμα Επικοινωνίας και Φόρμα Αιτήματος Προσφοράς.

Εκπαίδευση

Σε 1 ώρα εκπαίδευσης θα μάθεις πολύ γρήγορα να κάνεις όλες τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ρίξε μια ματιά στα δείγματα των Ιστοσελίδων μας παρακάτω και δες πόσο προσεγμένος είναι ο σχεδιασμός και πόσο άψογα δείχνουν σε κάθε οθόνη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ADS ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ

Μια Ιστοσελίδα από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε επισκέπτες οι οποίοι ψάχνουν ενεργά για τις υπηρεσίες σου. Πως θα το καταφέρουμε αυτό;

Με το αποτελεσματικότερο εργαλείο ανεύρεσης πελατών, το Google Ads!

adwords-mockup

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

1) Μόλις η Ιστοσελίδα σου είναι έτοιμη θα αναλάβουμε την δημιουργία και την παραμετροποίηση ενός λογαριασμού Google Ads.

2) Αμέσως μετά, θα δημιουργήσουμε διαφημίσεις στο δίκτυο αναζήτησης ούτως ώστε όταν κάποιος χρήστης ψάξει στο Google με λέξεις κλειδιά όπως “Δερματολογικά Κέντρα, Αποτρίχωση με Λέιζερ, Μπότοξ” και τα λοιπά να εμφανίζεται η Ιστοσελίδα σου στις πρώτες θέσεις.

3) Από εκεί και έπειτα θα παρακολουθούμε καθημερινά την απόδοση της καμπάνιας και θα πραγματοποιούμε τις απαραίτητες αλλαγές/παραμετροποιήσεις που χρειάζονται για διάρκεια 30 ημερών.

4) Στο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης, διαφημιστικό budget αξίας 100€.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 24 ωρών για να συζητήσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Φυσικά! Ρίξε μια ματιά στα δείγματα Ιστοσελίδων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις για εμάς:

1) Η δουλειά μας έχει επιλεχθεί και προβληθεί από περιοδικά και ιστοσελίδες παγκόσμιας εμβέλειας όπως ενδεικτικά Forbes, Adobe, Men’s Health.

2) Έχουμε λάβει 5 Editor’s Choice Awards από την Γερμανική Braxmeier & Steinberger GbR.

3) Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας, έχουν βοηθήσει επιχειρήσεις σαν και την δική σου να αναπτυχθούν για πάνω από μια δεκαετία.

4) Μια απλή αναζήτηση στο Google ή στα Social Media (Facebook/Instagram) θα αποκαλύψει τα σχόλια και τις κριτικές που έχουν κάνει για την δουλειά μας εκατοντάδες άνθρωποι.

Στην Κατασκευή της Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται επίσης:

Basic SEO, Προστασία από Κακόβουλες Επιθέσεις, Βελτιώσεις Ταχύτητας, Συμπίεση Εικόνων, Αυτόματα Back-ups, Stock Eικόνες με Άδεια χρήσης, Καταχώρηση Ιστοσελίδας και Sitemap στο Google Webmaster.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η εξόφληση του ποσού γίνεται ως εξής:

1) 30% του ποσού με την έναρξη του έργου ως προκαταβολή.

2) 70% του ποσού με την ολοκλήρωση του Έργου.

Δεχόμαστε πληρωμές με τους εξής τρόπους:

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.

Τα πάγια έξοδα που θα έχει σίγουρα η Ιστοσελίδα σου είναι η πληρωμή του Ονόματος και της Φιλοξενίας της.

Σε μία συνηθισμένη Ιστοσελίδα δηλαδή περίπου 150 Ευρώ/έτος. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαιτήσεις σου σε λειτουργίες και τεχνική υποστήριξη το κόστος αυξάνεται.

Σε κάθε πακέτο μας προσφέρουμε εκμάθηση στην διαχείριση της Ιστοσελίδας. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα και θα σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι π.χ. αλλαγή/προσθήκη φωτογραφιών, βίντεο και τα λοιπά.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της intographics διαφημιστικής για την έως τώρα εξαιρετική μας συνεργασία και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική τους δουλειά.
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ιδιοκτήτης Λογιστικού Γραφείου
Μια εξαιρετική συνεργασία για την οποία μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Η Ιστοσελίδα μας πλέον, είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι! Ευχαριστούμε!
QUINCLY STORES
Εταιρία Ειδών Ένδυσης
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Μας προσφέρατε πολλά περισσότερα από αυτά που σας ζητήσαμε και σας ευχαριστούμε για αυτό!
CREATIVE GLOBE
Διαδικτυακή Κοινότητα
Πάντα συνεργάσιμοι, με προτάσεις που ταίριαζαν στη φιλοσοφία αυτού που ήθελα να κάνω, άμεση εξυπηρέτηση, άψογη συνεργασία!
ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Blogger
Scroll to Top