Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης

The Extinction Project

Extinction Project. Ένα προσωπικό project του ιδιοκτήτη της εταιρίας intographics™, κ. Δημήτριου Γιαννούλα. Το project δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2016 και σκοπός του ήταν η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για κάποια πολύ σημαντικά, επίκαιρα θέματα.

Στο Extinction Project ανήκουν 3 έργα έως και σήμερα. Κάθε έργο έχει μια θεμελιώδης ιδέα και ένα βαθύτερο νόημα. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η ανθρώπινη απληστία είναι μόνο μερικά από αυτά αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιο καινούργιο, προσωπικό νόημα σε εσένα.

EXTINCTION VOL.1

You think you know, you know nothing

extinction volume1
Extinction vol.1 (1)
Extinction vol.1 (2)

EXTINCTION VOL.2

You think you rule the world, think again

Extinction Vol. 2 (1)
Extinction Vol. 2 (1)
Extinction Vol. 2 (2)

EXTINCTION VOL.3

The time is near, you will finally face the consequences

extinction vol.3
Extinction vol 3(2)
Extinction vol 3(1)

Το Extinction Project γνώρισε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Δημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες σελίδες, blog και περιοδικά.


Το “VOL.1” διακρίθηκε και δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς της ADOBE και του PHOTOSHOP στο διαδίκτυο. Κέρδισε επίσης το Βραβείο EDITORS’ CHOICE AWARD απο την Braxmeier & Steinberger GbR.


To “VOL.2” γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Μοιράστηκε από χιλιάδες λογαριασμούς στα Social Media, παρουσιάστηκε σε περιοδικά και ιστοσελίδες και κατάφερε να γίνει ένα αναγνωρίσιμο έργο από εκατομμύρια κόσμου στο διαδίκτυο.


Το “VOL.3” συνεχίζει και αυτό την απίστευτη επιτυχία.

Κάνε και εσύ το επόμενο βήμα

Επικοινώνησε μαζί μας

Μίλησε σήμερα κιόλας με ένα σύμβουλο επιχειρήσεων της intographics™ διαφημιστικής. Κάνε το πρώτο βήμα και απόκτησε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σου.

Scroll to Top