Εταιρία Πώλησης Αγνών Ελληνικών Προϊόντων

Pangaea Supplies

Η Pangaea Supplies είναι μια Ελληνική Εταιρία χονδρικής πώλησης προϊόντων διατροφής. Στόχος της εταιρίας είναι να προμηθεύει εταιρίες και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με αγνά, εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικά προϊόντα όπως φέτα, ελαιόλαδο και τα λοιπά.

Μας ζητήθηκε να συνεργαστούμε με την Pangaea Supplies με σκοπό να αναπτύξουμε την Εταιρική της Ταυτότητα, την Εταιρική της Ιστοσελίδα και το Εταιρικό της Promotional Video.

Δεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά την πρόκληση και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάσαμε ένα έργο το οποίο αντικατόπτριζε πλήρως τις αξίες και την φιλοσοφία της Pangaea Supplies και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια.

Εταιρική Ταυτότητα

Για την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας θέλαμε οπωσδήποτε κάτι που να έχει Ελληνικά στοιχεία. Γι’ αυτό λοιπόν και χρησιμοποιήσαμε μια γραμματοσειρά με Ελληνικές ρίζες. Για το σύμβολο αποφασίσαμε ένα minimal γραφικό που να καθρεφτίζει “φύση” πλαισιωμένο σε ένα οβάλ σχήμα το οποίο θυμίζει καρπό ελιάς. Ως βασικό χρώμα επιλέξαμε ένα vivid κίτρινο, το χρώμα του ήλιου, της ελπίδας και της χαράς.

Pangaea Supplies Project (13)
Pangaea Supplies Project (1)
Pangaea Supplies Project (10)

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Στόχος μας για την Ιστοσελίδα ήταν να είναι καλαίσθητη, μοντέρνα και ευκολόχρηστη για τους επισκέπτες. Έπρεπε να καθρεφτίζει τις αξίες και την φιλοσοφία της Pangaea Supplies. Στόχοι οι οποίοι κατακτήθηκαν, και με το παραπάνω!

Pangaea Supplies Project (3)

Promotional Βίντεο

Επόμενος στόχος ήταν η δημιουργία ενός promotional βίντεο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για το τελικό αποτέλεσμα. Ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, δες παρακάτω.

Κάνε και εσύ το επόμενο βήμα

Επικοινώνησε μαζί μας

Μίλησε σήμερα κιόλας με ένα σύμβουλο επιχειρήσεων της intographics™ διαφημιστικής. Κάνε το πρώτο βήμα και απόκτησε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σου.

Scroll to Top