ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αναρωτιέσαι για το πώς θα μπορούσες να ενισχύσεις την διαδικτυακή σου παρουσία και να αυξήσεις τις κρατήσεις σου; Εάν ναι, αυτό το πακέτο είναι σίγουρα για εσένα!

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Ενισχύοντας την διαδικτυακή παρουσία του Ξενοδοχείου – Ενοικιαζόμενου Δωματίου σου με μία σύγχρονη Ιστοσελίδα, αυξάνεις θεαματικά τις πιθανότητες να γίνει κάποια κράτηση. Αυτό συμβαίνει διότι όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης σου κάνει έρευνα online για να βρει το καταλληλότερο Ξενοδοχείο – Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο στην περιοχή σου θα ψάξει κάθε λεπτομέρεια έως ότου αποφασίσει.

Έχοντας λοιπόν στην κατοχή σου μια σύγχρονη, πλήρως εξοπλισμένη με πληροφορίες, φωτογραφίες, κριτικές και άλλα Ιστοσελίδα ο επισκέπτης νιώθει περισσότερη ασφάλεια στο να προχωρήσει σε κάποια κράτηση στο δικό σου Ξενοδοχείο – Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο σε σχέση με κάποιο άλλο που η μόνη του online παρουσία είναι στο Booking/Airbnb και τα λοιπά.

Έχοντας μια Ιστοσελίδα σου δίνεται επίσης η δυνατότητα να δεχτείς και απευθείας κρατήσεις (χωρίς μεσάζοντες) με ανθρώπους που αναζητούν στο διαδίκτυο για Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην περιοχή σου. Θέλουμε να αποκτήσεις και εσύ το προνόμιο του να έχεις μια δυναμική διαδικτυακή παρουσία. Θέλουμε να αποκτήσεις ίσες ευκαιρίες με τους ανταγωνιστές σου. Σήμερα λοιπόν σου παρουσιάζουμε το πακέτο που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Μάθε περισσότερα παρακάτω.

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

680€

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το πακέτο περιλαμβάνει:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται:

One Page Website

Η Ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει sections όπως Δωμάτια, Παροχές, Επικοινωνία, κτλ

Domain Name

Συμπεριλαμβάνεται η κατοχύρωση του Ονόματος της Ιστοσελίδας σου για τα 2 πρώτα χρόνια.

Hosting για 1 έτος

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η φιλοξενία της Ιστοσελίδας σου για ένα χρόνο.

Responsive Design​

Περιήγηση από mobile ή tablet; Η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει τέλεια σε κάθε συσκευή!

Φόρμα Κρατήσεων

Περιλαμβάνεται μια φόρμα offline κρατήσεων για άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες.

Διαδραστικός Χάρτης

Η Ιστοσελίδα σου θα έχει τον δικό της διαδραστικό χάρτη με εύκολες και σαφείς οδηγίες.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ρίξε μια ματιά στα δείγματα των Ιστοσελίδων μας παρακάτω και δες πόσο προσεγμένος είναι ο σχεδιασμός και πόσο άψογα δείχνουν σε κάθε οθόνη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ADS ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ

Μια Ιστοσελίδα από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Στόχος μας είναι να υπάρχουν επισκέπτες οι οποίοι μπορεί να μετατραπούν σε πελάτες σου. Πως θα το καταφέρουμε αυτό;

Με το αποτελεσματικότερο εργαλείο ανεύρεσης πελατών φυσικά, το Google Ads!

adwords-mockup

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

1) Μόλις η Ιστοσελίδα σου είναι έτοιμη θα αναλάβουμε την δημιουργία και την παραμετροποίηση ενός λογαριασμού Google Ads.

2) Αμέσως μετά, θα δημιουργήσουμε διαφημίσεις στο δίκτυο αναζήτησης ούτως ώστε όταν κάποιος χρήστης ψάξει στο Google με λέξεις κλειδιά όπως ” Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια” στην περιοχή σου, να εμφανίζεται η Ιστοσελίδα σου στις πρώτες θέσεις.

3) Από εκεί και έπειτα θα παρακολουθούμε καθημερινά την απόδοση της καμπάνιας και θα πραγματοποιούμε τις απαραίτητες αλλαγές/παραμετροποιήσεις που χρειάζονται για διάρκεια 30 ημερών.

4) Στο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης, διαφημιστικό budget αξίας 100€.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα ήθελες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 24 ωρών για να συζητήσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Φυσικά! Ρίξε μια ματιά στα δείγματα Ιστοσελίδων μας κάνοντας κλικ εδώ.

Κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις για εμάς:

1) Η δουλειά μας έχει επιλεχθεί και προβληθεί από περιοδικά και ιστοσελίδες παγκόσμιας εμβέλειας όπως ενδεικτικά Forbes, Adobe, Men’s Health.

2) Έχουμε λάβει 5 Editor’s Choice Awards από την Γερμανική Braxmeier & Steinberger GbR.

3) Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας, έχουν βοηθήσει επιχειρήσεις σαν και την δική σου να αναπτυχθούν για πάνω από μια δεκαετία.

4) Μια απλή αναζήτηση στο Google ή στα Social Media (Facebook/Instagram) θα αποκαλύψει τα σχόλια και τις κριτικές που έχουν κάνει για την δουλειά μας εκατοντάδες άνθρωποι.

Στην Κατασκευή της Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται επίσης:

Basic SEO, Προστασία από Κακόβουλες Επιθέσεις, Βελτιώσεις Ταχύτητας, Συμπίεση Εικόνων, Αυτόματα Back-ups, Stock Eικόνες με Άδεια χρήσης, Καταχώρηση Ιστοσελίδας και Sitemap στο Google Webmaster.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η εξόφληση του ποσού γίνεται ως εξής:

1) 30% του ποσού με την έναρξη του έργου ως προκαταβολή.

2) 70% του ποσού με την ολοκλήρωση του Έργου.

Δεχόμαστε πληρωμές με τους εξής τρόπους:

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.

Τα πάγια έξοδα που θα έχει σίγουρα η Ιστοσελίδα σου είναι η πληρωμή του Ονόματος και της Φιλοξενίας της.

Σε μία συνηθισμένη Ιστοσελίδα δηλαδή περίπου 150 Ευρώ/έτος. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαιτήσεις σου σε λειτουργίες και τεχνική υποστήριξη το κόστος αυξάνεται.

Σε κάθε πακέτο μας προσφέρουμε εκμάθηση στην διαχείριση της Ιστοσελίδας. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα και θα σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι π.χ. αλλαγή/προσθήκη φωτογραφιών, βίντεο και τα λοιπά.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της intographics διαφημιστικής για την έως τώρα εξαιρετική μας συνεργασία και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική τους δουλειά.
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ιδιοκτήτης Λογιστικού Γραφείου
Μια εξαιρετική συνεργασία για την οποία μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Η Ιστοσελίδα μας πλέον, είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι! Ευχαριστούμε!
QUINCLY STORES
Εταιρία Ειδών Ένδυσης
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Μας προσφέρατε πολλά περισσότερα από αυτά που σας ζητήσαμε και σας ευχαριστούμε για αυτό!
CREATIVE GLOBE
Διαδικτυακή Κοινότητα
Πάντα συνεργάσιμοι, με προτάσεις που ταίριαζαν στη φιλοσοφία αυτού που ήθελα να κάνω, άμεση εξυπηρέτηση, άψογη συνεργασία!
ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Blogger
Scroll to Top