ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι είπαν οι πελάτες μας μετά από την συνεργασία μας; Διάβασε κάποια από τα σχόλια των πελατών μας παρακάτω.

Δεν περιμέναμε ποτέ πως προσλαμβάνοντας μια εταιρία για να κατασκευάσει την Ιστοσελίδα μας θα μας ωφελούσε τόσο πολύ στο να προσελκύσουμε νέους πελάτες. Τα θερμά μας συγχαρητήρια.
QUINCLY STORES
Εταιρία Ειδών Ένδυσης
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της intographics διαφημιστικής για την έως τώρα εξαιρετική μας συνεργασία και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική τους δουλειά.
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ιδιοκτήτης Λογιστικού & Ασφαλιστικού Γραφείου
Πάντα συνεργάσιμοι, με προτάσεις που ταίριαζαν στη φιλοσοφία αυτού που ήθελα να κάνω, άμεση εξυπηρέτηση, άψογη συνεργασία!
ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
www.myworldisyou.gr
Εξαιρετική συνεργασία πραγματικά. Φαίνεται πως αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε και γι΄αυτό το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαίσιο.
ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ
Υπεύθυνη Σπουδών
Αν και ήμουν αρκετά διστακτική με τις προτάσεις της intographics διαφημιστικής τελικά τους εμπιστεύτηκα και το αποτέλεσμα με αντάμειψε. Πέρα από μια άψογη Ιστοσελίδα κέρδισα κάτι σημαντικότερο, καινούριους πελάτες.
ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΧΡΥΣΑ
Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου
Μια αναζήτηση στο Google είχε ως αποτέλεσμα να βρω και τελικά να συνεργαστώ μαζί σας. Όσα κοπλιμέντα και να σας κάνω θα είναι πραγματικά λίγα. Οι πληροφορίες όπως και το έργο που μου παραδώσατε είναι πέρα από κάθε προσδοκία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΤΗΣ
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Λιανικής
Άμεση εξυπηρέτηση με ιδέες και προτάσεις που πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την εκπληκτική συνεργασία που είχαμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ
Tattoo Artist
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Μας προσφέρατε πολλά περισσότερα από αυτά που σας ζητήσαμε και σας ευχαριστούμε για αυτό!
CREATIVE GLOBE
Διαδικτυακή Κοινότητα
Η intographics έχει τους πιο γρήγορους και αποδοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Το ταλέντο και η αποτελεσματικότητα τους είναι εκπληκτική και οι τιμές τους δίκαιες. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ να ξανασυνεργαστώ μαζί τους!
Gabe Gazic
Guitarist