ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι είπαν οι πελάτες μας μετά από την συνεργασία μας; Διάβασε κάποια από τα σχόλια των πελατών μας παρακάτω.

Μια εξαιρετική συνεργασία για την οποία μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Η Ιστοσελίδα μας πλέον, είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι! Ευχαριστούμε!
QUINCLY STORES
Εταιρία Ειδών Ένδυσης
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της intographics διαφημιστικής για την έως τώρα εξαιρετική μας συνεργασία και να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική τους δουλειά.
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ιδιοκτήτης Λογιστικού & Ασφαλιστικού Γραφείου
Πάντα συνεργάσιμοι, με προτάσεις που ταίριαζαν στη φιλοσοφία αυτού που ήθελα να κάνω, άμεση εξυπηρέτηση, άψογη συνεργασία!
ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Blogger
Εξαιρετική συνεργασία πραγματικά. Φαίνεται πως αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε και γι' αυτό το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαίσιο.
ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ
Υπεύθυνη Σπουδών
Αν και στην αρχή ήμουν αρκετά διστακτική με τις προτάσεις σας, τελικά σας εμπιστεύτηκα και το αποτέλεσμα με αντάμειψε. Πέρα από μια άψογη Ιστοσελίδα κέρδισα και κάτι σημαντικότερο, καινούριους μαθητές στο φροντιστήριο μου.
ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΧΡΥΣΑ
Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου
Η intographics έχει τους πιο γρήγορους και αποδοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Το ταλέντο και η αποτελεσματικότητα τους είναι εκπληκτική και οι τιμές τους δίκαιες. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ να ξανασυνεργαστώ μαζί τους!
GABE GAZIC
Guitarist
Άμεση εξυπηρέτηση με ιδέες και προτάσεις που πραγματικά με εντυπωσίασαν. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ για αυτήν την εκπληκτική συνεργασία που είχαμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ
Tattoo Artist
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Μας προσφέρατε πολλά περισσότερα από αυτά που σας ζητήσαμε και σας ευχαριστούμε για αυτό!
CREATIVE GLOBE
Διαδικτυακή Κοινότητα
Όσα κοπλιμέντα και να σας κάνω θα είναι λίγα. Η προτάσεις σας ήταν εξαιρετικές και το έργο που μου παραδώσατε πέρα από κάθε προσδοκία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΤΗΣ
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Λιανικής