Απόκτησε ένα Μοναδικό Πλεονέκτημα

Καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου σε Ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Τι θα έλεγες να δημιουργήσουμε και για εσένα μια Ιστοσελίδα κομψή, γρήγορη και λειτουργική; Μια Ιστοσελίδα “βγαλμένη από άλλο πλανήτη”;

REDM

Μεθοδολογία Ανάπτυξης REDM™

Σου παρουσιάζουμε το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology). Πρόκειται για μια διαφορετική μεθοδολογία στην Κατασκευή Ιστοσελίδων η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς αυξάνει θεαματικά την δυνατότητα της Ιστοσελίδας στο να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες. Περισσότερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της σελίδας.

Σχόλια Πελατών

Βασικά Χαρακτηριστικά

Responsive Design

Περιήγηση από mobile ή tablet; Κανένα πρόβλημα, η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει τέλεια σε κάθε συσκευή!

Speed Optimized

Μια αργή Ιστοσελίδα θα σου στερήσει σίγουρα πελάτες. Εφαρμόζουμε κάθε τεχνική ούτως ώστε η Ιστοσελίδα σου να "πετάει"!

Conversion Optimized

Μια Ιστοσελίδα πέρα από καλαίσθητη πρέπει να κάνει και κάτι ακόμη. Να μετατρέπει επισκέπτες σε πελάτες.

υπολογισμός ιστοσελίδας δείγμα 2

Εκπαίδευση

Περιλαμβάνουμε πάντα εκπαίδευση στην πλατφόρμα. Θα μάθεις πολύ γρήγορα να εκτελείς όλες τις βασικές ενέργειες.

SSL Πιστοποιητικό

Η ασφάλεια της Ιστοσελίδας σου είναι πολύ σημαντική. Ένα SSL πιστοποιητικό θα είναι δικό σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

SEO Ready

Η νέα σου Ιστοσελίδα θα τηρεί κάθε οδηγία SEO, για να αναρριχηθεί σιγά σιγά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Κάνε το Επόμενο Βήμα

Μια σύγχρονη Ιστοσελίδα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τους ανθρώπους που αναζητούν καθημερινά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Απόκτησε άμεσα την δυναμική διαδικτυακή παρουσία που έχει ανάγκη η επιχείρηση σου.

Μάθε την Προσφορά μας

Θα ήθελες να μάθεις την προσφορά μας για την κατασκευή της Ιστοσελίδας σου; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά! Χρησιμοποιούμε την μέθοδο του Responsive Web Design για να διασφαλίσουμε ότι η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει άψογα σε κάθε συσκευή.

Το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology) by intographics™  είναι στην ουσία μια διαφορετική προσέγγιση στην Μεθοδολογία Κατασκευής Ιστοσελίδων η οποία αποδεδειγμένα αυξάνει το Conversion Rate της Ιστοσελίδας. Με λίγα λόγια:

Χρησιμοποιώντας τον παραδοσιακό τρόπο Κατασκευής μιας Ιστοσελίδας τα πρώτα βήματα είναι να συλλέξουμε περιεχόμενο, να ορίσουμε την δομή των σελίδων/υποσελίδων να αναπτύξουμε το εικαστικό και τα λοιπά. Με την ολοκλήρωση του Έργου γίνεται και η έρευνα για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας.

Εφαρμόζοντας το σύστημα REDM™ όλα ξεκινούν αντίστροφα. Τα πρώτα βήματα είναι να αναλύσουμε και να αποφασίσουμε για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας. Εφόσον αποφασίσουμε και επιλέξουμε τους καταλληλότερους από αυτούς τότε θα προχωρήσουμε στην Κατασκευή της Ιστοσελίδας η οποία πλέον θα γίνει βασισμένη στην απόφαση αυτήν.

Κάθε κομμάτι της Ιστοσελίδας δηλαδή θα είναι Κατασκευασμένο ειδικά για να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον συγκεκριμένο σκοπό.

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται: Δωρεάν Domain Name για 2 χρόνια, Δωρεάν SSL Certificate, Seo Ready, Προστασία από Κακόβουλες Επιθέσεις, Φόρμες Επικοινωνίας, Σύνδεση με Social Media, Βελτιώσεις Ταχύτητας, Συμπίεση Εικόνων, Αυτόματα Back-ups, Eκμάθηση στην πλατφόρμα, Stock Eικόνες με Άδεια χρήσης, Καταχώρηση Ιστοσελίδας και Sitemap στο Google Webmaster, Καταχώρηση Επιχείρησης στο Google My Business.

Τίποτα δεν σταματά με την κατασκευή και την παράδοση της Ιστοσελίδας καθώς η δυνατότητες επέκτασης και προσθήκης καινούριων λειτουργιών ή χαρακτηριστικών είναι πραγματικά αμέτρητες.

Φυσικά! Μπορείς να δεις μια μεγάλη συλλογή από δείγματα Ιστοσελίδων που έχουμε ετοιμάσει κάνοντας κλικ εδώ.

Με κάθε κατασκευή Ιστοσελίδας προσφέρουμε εκμάθηση στην πλατφόρμα. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα και θα σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι π.χ. αλλαγή φωτογραφιών, χρωμάτων, κειμένων κ.τ.λ.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η εξόφληση του ποσού γίνεται ως εξής:

1) 30% του ποσού με την έναρξη του έργου ως προκαταβολή.

2) 70% του ποσού με την ολοκλήρωση του Έργου.

Δεχόμαστε πληρωμές με τους εξής τρόπους:

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.

Scroll to Top

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ EBOOK!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω για να το λάβεις εντελώς δωρεάν στο email σου.