ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Το διαδίκτυο έχει κατακτήσει πλέον ολόκληρο τον κόσμο. Μια Ιστοσελίδα θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη της επιχείρησής σου και στην ανεύρεση νέων πελατών. Τι θα έλεγες να αναπτύξουμε για εσένα μια Ιστοσελίδα κομψή, γρήγορη και λειτουργική; Μια Ιστοσελίδα “βγαλμένη από άλλο πλανήτη”;

Η δουλειά μας έχει προβληθεί από:

REDM

Μεθοδολογία Ανάπτυξης REDM™ by intographics™

Αναπτύξαμε το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology). Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της Ιστοσελίδας στο να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε πελάτες. Περισσότερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της σελίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δωρεάν Domain Name

Σου προσφέρουμε δωρεάν την κατοχύρωση του Ονόματος της Ιστοσελίδας σου (Domain Name) για 2 χρόνια.

Δωρεάν SSL

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για αυτό και σου προσφέρουμε ένα SSL πιστοποιητικό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Εκπαίδευση

Με την Κατασκευή Ιστοσελίδων προσφέρουμε και εκπαίδευση στην πλατφόρμα. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι.

υπολογισμός ιστοσελίδας δείγμα 2

Responsive Design

Περιήγηση από mobile ή tablet; Κανένα πρόβλημα, η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει τέλεια σε κάθε συσκευή!

Speed Optimized

Μια αργή Ιστοσελίδα μπορεί να σου στερήσει πελάτες. Eφαρμόζουμε κάθε τεχνική ούτως ώστε να πετύχουμε υψηλότερες ταχύτητες.

Open Source CMS

Χρησιμοποιούμε μια ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυνατότητα και εάν χρειάζεσαι στην Ιστοσελίδα σου μπορούμε να την εφαρμόσουμε.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Χρησιμοποίησε το Εργαλείο Υπολογισμού Κόστους παρακάτω και δες το εκτιμώμενο κόστος για την Ιστοσελίδα σου. Έχουμε υλοποιήσει έργα από κάθε κλάδο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Κάνε το επόμενο βήμα σήμερα κιόλας.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Απάντησε σε 4 απλές ερωτήσεις και δες το εκτιμώμενο κόστος για την Ιστοσελίδα σου.

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

0$

Όνομα Ιστοσελίδας (Domain Name)

(π.χ. www.syntages.gr)

Έχω ήδη κατοχυρωμένο ένα Όνομα!

Θα σου κατοχυρώσουμε εμείς δωρεάν ένα Όνομα για 2 χρόνια!

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδας (Hosting)

Που θα ήθελες να φιλοξενηθεί η Ιστοσελίδα σου;

Θα την φιλοξενήσω εγώ σε δικό μου Server!

Πακέτο Φιλοξενίας "ESSENTIAL" >> 120€ + ΦΠΑ / Έτος"

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Πόσες περίπου υποσελίδες θα χρειαστείς;

Συνήθως απαιτούνται 5-15 υποσελίδες. (π.χ. επικοινωνία, υπηρεσίες, νέα, κ.τ.λ.)

έως 5 υποσελίδες

έως 10 υποσελίδες

έως 15 υποσελίδες

έως 20 υποσελίδες

έως 25 υποσελίδες

έως 30 υποσελίδες

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Άλλες Δυνατότητες

Σε ενδιαφέρει κάποια από τις παρακάτω δυνατότητες; Εάν όχι πάτησε το κουμπί "Επόμενο Βήμα".

Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Δυνατότητα Ζωντανής Συνομιλίας (Live Chat)

Δυνατότητα Εγγραφής σε Newsletter

Ιστολόγιο (Blog)

Σύστημα Κρατήσεων

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Εκτιμώμενο Κόστος

Ρίξε μια ματιά στο εκτιμώμενο κόστος παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια. *Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Summary

ΠεριγραφήΠληροφορίεςΠοσότηταΤιμή
Έκπτωση :
Σύνολο :
Αποδέχομαι τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων μου σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της intographics διαφημιστικής.

Αποστολή Φόρμας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν συνιστούμε σε καμία περίπτωση την Ενοικίαση μιας Ιστοσελίδας. Το κόστος ανά έτος θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο, οι δυνατότητες θα είναι αρκετά περιορισμένες και το βασικότερο; Δεν θα έχεις τον πλήρη έλεγχο της επένδυσης σου. Η τιμή λοιπόν αφορά την Αγορά της Ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε το δημοφιλέστερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου παγκοσμίως, το WordPress.  Το WordPress είναι ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με πραγματικά αμέτρητες δυνατότητες.  Υποστηρίζεται από ένα τεράστιο κοινό προγραμματιστών καθώς αποτελεί το σύστημα που στηρίζει πάνω από το 30% κάθε Ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.

Τίποτα δεν σταματά με την κατασκευή και την παράδοση της Ιστοσελίδας καθώς η δυνατότητες επέκτασης και προσθήκης καινούριων λειτουργιών ή χαρακτηριστικών είναι πραγματικά αμέτρητες.

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται: Δωρεάν Domain Name για 2 χρόνια, Δωρεάν SSL Certificate, Seo Ready, Προστασία από Κακόβουλες Επιθέσεις, Φόρμες Επικοινωνίας, Σύνδεση με Social Media, Βελτιώσεις Ταχύτητας, Συμπίεση Εικόνων, Αυτόματα Back-ups, Eκμάθηση στην πλατφόρμα, Stock Eικόνες με Άδεια χρήσης, Καταχώρηση Ιστοσελίδας και Sitemap στο Google Webmaster, Καταχώρηση Επιχείρησης στο Google My Business.

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές κάποια πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Στη σωστή λειτουργία μιας Ιστοσελίδας συμβάλουν παράγοντες στους οποίους κάποιες φορές δεν έχουμε κανένα έλεγχο (π.χ. hackers, bots, βλάβες λογισμικού, κ.τ.λ.). 

Η πολιτική που ακολουθούμε είναι η εξής:
Με την παράδοση της Ιστοσελίδας σου, δεν απαιτούμε και δεν χρεώνουμε κάποιο extra κόστος συντήρησης ή υποστήριξης την Ιστοσελίδας. Αυτό που κάνουμε είναι να σου δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ενημερώνεις την Ιστοσελίδα σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μόνο στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα επέμβουμε. (Θα χρεώσουμε δηλαδή μόνο σε περίπτωση κάποιου προβλήματος και όχι ανά μήνα).
Το ίδιο ισχύει και για διάφορες τροποποιήσεις ή αλλαγές που τυχών χρειαστείς μετέπειτα. Θα χρεώσουμε ανά ώρα δηλαδή, μόνο όταν αυτό χρειαστεί και όχι ανά μήνα.

Όπως και να ‘χει μην ανησυχείς διότι:

α) θα εφαρμόσουμε κάθε οδηγία, κάθε κανόνα και κάθε ενέργεια που απαιτείται για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της Ιστοσελίδας σου.

β) θα σου προσφέρουμε δωρεάν την τεχνική μας υποστήριξη για τις πρώτες 90 ημέρες από την κατασκευή της, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε πως όλα λειτουργούν όπως θα ‘πρεπε.

γ) θα είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε ότι και εάν προκύψει.

Φυσικά! Χρησιμοποιούμε την μέθοδο του Responsive Web Design για να διασφαλίσουμε ότι η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει άψογα σε κάθε συσκευή.

Φυσικά! Μπορείς να δεις μια μεγάλη συλλογή από δείγματα Ιστοσελίδων που έχουμε ετοιμάσει κάνοντας κλικ εδώ.

Το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology) by intographics™  είναι στην ουσία μια διαφορετική προσέγγιση στην Μεθοδολογία Κατασκευής Ιστοσελίδων η οποία αποδεδειγμένα αυξάνει το Conversion Rate της Ιστοσελίδας. Με λίγα λόγια:

Χρησιμοποιώντας τον παραδοσιακό τρόπο Κατασκευής μιας Ιστοσελίδας τα πρώτα βήματα είναι να συλλέξουμε περιεχόμενο, να ορίσουμε την δομή των σελίδων/υποσελίδων να αναπτύξουμε το εικαστικό και τα λοιπά. Με την ολοκλήρωση του Έργου γίνεται και η έρευνα για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας.

Εφαρμόζοντας το σύστημα REDM™ όλα ξεκινούν αντίστροφα. Τα πρώτα βήματα είναι να αναλύσουμε και να αποφασίσουμε για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας. Εφόσον αποφασίσουμε και επιλέξουμε τους καταλληλότερους από αυτούς τότε θα προχωρήσουμε στην Κατασκευή της Ιστοσελίδας η οποία πλέον θα γίνει βασισμένη στην απόφαση αυτήν.

Κάθε κομμάτι της Ιστοσελίδας δηλαδή θα είναι Κατασκευασμένο ειδικά για να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον συγκεκριμένο σκοπό.

Με κάθε κατασκευή Ιστοσελίδας προσφέρουμε δωρεάν 2 ώρες εκμάθησης. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα και θα σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι π.χ. αλλαγή φωτογραφιών, χρωμάτων, κειμένων κ.τ.λ.

Τα πάγια έξοδα που θα έχει σίγουρα η Ιστοσελίδα σου είναι η πληρωμή του Ονόματος και της Φιλοξενίας της. Σε μία συνηθισμένη Ιστοσελίδα δηλαδή περίπου 150 Ευρώ / έτος. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαιτήσεις σου σε λειτουργίες και τεχνική υποστήριξη το κόστος αυξάνεται.

Ναι! Θα δημιουργήσουμε την Ιστοσελίδα σου σε Open Source CMS. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της θα είναι στην πλήρη κατοχή σου. Η φιλοξενία κρατάει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σου διαθέσιμο 24/7 και το όνομα της στην ουσία είναι η διεύθυνση για να την βρίσκουν οι χρήστες.

Σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες Εταιρίες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων δημιουργήσαμε ένα πακέτο το οποίο θα προσφέρει στην Ιστοσελίδα σου την ταχύτητα, την ασφάλεια και την σταθερότητα που χρειάζεται. Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο φιλοξενίας εδώ.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η εξόφληση του ποσού γίνεται ως εξής:

1) 30% του ποσού με την έναρξη του έργου ως προκαταβολή.

2) 70% του ποσού με την ολοκλήρωση του Έργου.

Δεχόμαστε πληρωμές με τους εξής τρόπους:

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.