ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Το διαδίκτυο έχει κατακτήσει πλέον ολόκληρο τον κόσμο. Μια Ιστοσελίδα θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη της επιχείρησης σου και στην ανεύρεση νέων πελατών. Τι θα έλεγες να αναπτύξουμε για εσένα μια Ιστοσελίδα κομψή, γρήγορη και λειτουργική; Μια Ιστοσελίδα “βγαλμένη από άλλο πλανήτη”;

REDM

Μεθοδολογία Ανάπτυξης REDM™ by intographics™

Αναπτύξαμε το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology). Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της Ιστοσελίδας στο να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε πελάτες. Περισσότερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της σελίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δεν περιμέναμε ποτέ πως προσλαμβάνοντας σας, θα μας ωφελούσε τόσο πολύ στο να προσελκύσουμε νέους πελάτες. Τα θερμά μας συγχαρητήρια.
QUINCLY STORES
Εταιρία Ειδών Ένδυσης
Όσα κοπλιμέντα και να σας κάνω θα είναι λίγα. Οι πληροφορίες όπως και το έργο που μου παραδώσατε είναι πέρα από κάθε προσδοκία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΤΗΣ
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης
Πάντα συνεργάσιμοι, με προτάσεις που ταίριαζαν στη φιλοσοφία αυτού που ήθελα να κάνω, άμεση εξυπηρέτηση, άψογη συνεργασία!
ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
www.myworldisyou.gr
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Μας προσφέρατε πολλά περισσότερα από αυτά που σας ζητήσαμε και σας ευχαριστούμε για αυτό!
CREATIVE GLOBE
Διαδικτυακή Κοινότητα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δωρεάν Domain Name

Σου προσφέρουμε δωρεάν την κατοχύρωση του Ονόματος της Ιστοσελίδας σου (Domain Name) για 2 χρόνια.

Δωρεάν SSL

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για αυτό και σου προσφέρουμε ένα SSL πιστοποιητικό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Εκπαίδευση

Με την Κατασκευή Ιστοσελίδων προσφέρουμε και εκπαίδευση στην πλατφόρμα. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι.

υπολογισμός ιστοσελίδας δείγμα 2

Responsive Design

Περιήγηση από mobile ή tablet; Κανένα πρόβλημα, η Ιστοσελίδα σου θα δείχνει τέλεια σε κάθε συσκευή!

Speed Optimized

Μια αργή Ιστοσελίδα μπορεί να σου στερήσει πελάτες. Eφαρμόζουμε κάθε τεχνική ούτως ώστε να πετύχουμε υψηλότερες ταχύτητες.

Open Source CMS

Χρησιμοποιούμε μια ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυνατότητα και εάν χρειάζεσαι στην Ιστοσελίδα σου μπορούμε να την εφαρμόσουμε.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Χρησιμοποίησε το Εργαλείο Υπολογισμού Κόστους παρακάτω και δες το εκτιμώμενο κόστος για την Ιστοσελίδα σου. Έχουμε υλοποιήσει έργα από κάθε κλάδο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Κάνε το επόμενο βήμα σήμερα κιόλας.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Απάντησε σε 4 απλές ερωτήσεις και δες το εκτιμώμενο κόστος για την Ιστοσελίδα σου.

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

0$

Όνομα Ιστοσελίδας (Domain Name)

(π.χ. www.syntages.gr)

Έχω ήδη κατοχυρωμένο ένα Όνομα!

Θα σου κατοχυρώσουμε εμείς δωρεάν ένα Όνομα για 2 χρόνια!

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδας (Hosting)

Που θα ήθελες να φιλοξενηθεί η Ιστοσελίδα σου;

Θα την φιλοξενήσω εγώ σε δικό μου Server!

"STARTUP PLAN >> 120€ + ΦΠΑ / Έτος" Ιδανικό για Ιστοσελίδες με έως 10.000 επισκέψεις ανά μήνα

"BUSINESS PLAN >> 360€ + ΦΠΑ / Έτος" Ιδανικό για Ιστοσελίδες με έως 100.000 επισκέψεις ανά μήνα

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Πόσες περίπου υποσελίδες θα χρειαστείς;

Συνήθως απαιτούνται 5-15 υποσελίδες. (π.χ. επικοινωνία, υπηρεσίες, νέα, κ.τ.λ.)

έως 5 υποσελίδες

έως 10 υποσελίδες

έως 15 υποσελίδες

έως 20 υποσελίδες

έως 25 υποσελίδες

έως 30 υποσελίδες

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Άλλες Δυνατότητες

Σε ενδιαφέρει κάποια από τις παρακάτω δυνατότητες; Εάν όχι πάτησε το κουμπί "Επόμενο Βήμα".

Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Δυνατότητα Ζωντανής Συνομιλίας (Live Chat)

Δυνατότητα Εγγραφής σε Newsletter

Ιστολόγιο (Blog)

Σύστημα Κρατήσεων

Πρέπει να επιλέξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Εκτιμώμενο Κόστος (χωρίς ΦΠΑ)

Αφού ρίξεις μια ματιά στο εκτιμώμενο κόστος παρακάτω, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να συζητήσουμε αναλυτικότερα για την Ιστοσελίδα σου.

Summary

ΠεριγραφήΠληροφορίεςΠοσότηταΤιμή
Έκπτωση :
Σύνολο :
Αποδέχομαι τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων μου σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της intographics διαφημιστικής.

Αποστολή Φόρμας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδας περιλαμβάνονται: Δωρεάν Domain Name για 2 χρόνια, Δωρεάν SSL Certificate, Seo Ready, Προστασία από Κακόβουλες Επιθέσεις, Φόρμες Επικοινωνίας, Σύνδεση με Social Media, Βελτιώσεις Ταχύτητας, Συμπίεση Εικόνων, Αυτόματα Back-ups, Eκμάθηση στην πλατφόρμα, Stock Eικόνες με Άδεια χρήσης, Καταχώρηση Ιστοσελίδας και Sitemap στο Google Webmaster, Καταχώρηση Επιχείρησης στο Google My Business.

Το σύστημα REDM™ (Reverse Engineering Development Methodology) by intographics™  είναι στην ουσία μια διαφορετική προσέγγιση στην Μεθοδολογία Κατασκευής Ιστοσελίδων η οποία αποδεδειγμένα αυξάνει το Conversion Rate της Ιστοσελίδας. Με λίγα λόγια:

Χρησιμοποιώντας τον παραδοσιακό τρόπο Κατασκευής μιας Ιστοσελίδας τα πρώτα βήματα είναι να συλλέξουμε περιεχόμενο, να ορίσουμε την δομή των σελίδων/υποσελίδων να αναπτύξουμε το εικαστικό και τα λοιπά. Με την ολοκλήρωση του Έργου γίνεται και η έρευνα για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας.

Εφαρμόζοντας το σύστημα REDM™ όλα ξεκινούν αντίστροφα. Τα πρώτα βήματα είναι να αναλύσουμε και να αποφασίσουμε για τους τρόπους προώθησης της Ιστοσελίδας. Εφόσον αποφασίσουμε και επιλέξουμε τους καταλληλότερους από αυτούς τότε θα προχωρήσουμε στην Κατασκευή της Ιστοσελίδας η οποία πλέον θα γίνει βασισμένη στην απόφαση αυτήν.

Κάθε κομμάτι της Ιστοσελίδας δηλαδή θα είναι Κατασκευασμένο ειδικά για να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον συγκεκριμένο σκοπό.

Χρησιμοποιούμε μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα με χιλιάδες δυνατότητες. Ότι και εάν χρειάζεσαι μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην Ιστοσελίδα σου. Συμπλήρωσε το στοιχεία σου στην φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του υπολογισμού κόστους και θα συζητήσουμε τα πάντα αναλυτικά.

Με κάθε κατασκευή Ιστοσελίδας προσφέρουμε δωρεάν 2 ώρες εκμάθησης. Θα μάθεις αρκετά γρήγορα και θα σου είναι αρκετά εύκολο να κάνεις όλες τις βασικές αλλαγές ή ρυθμίσεις που χρειάζεσαι π.χ. αλλαγή φωτογραφιών, χρωμάτων, κειμένων κ.τ.λ.

Τα πάγια έξοδα που θα έχει σίγουρα η Ιστοσελίδα σου είναι η πληρωμή του Ονόματος και της Φιλοξενίας της. Σε μία συνηθισμένη Ιστοσελίδα δηλαδή περίπου 85 Ευρώ / έτος. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαιτήσεις σου σε λειτουργίες και τεχνική υποστήριξη το κόστος αυξάνεται.

Ναι! Θα δημιουργήσουμε την Ιστοσελίδα σου σε Open Source CMS. Αυτό σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της θα είναι στην πλήρη κατοχή σου. Η φιλοξενία κρατάει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σου διαθέσιμο 24/7 και το όνομα της στην ουσία είναι η διεύθυνση για να την βρίσκουν οι χρήστες.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια, η εξόφληση του ποσού γίνεται σε 2 δόσεις: 1) 30% του ποσού με την έναρξη της εργασίας  2) 70% με την παράδοση της. Δεχόμαστε πληρωμές με τους εξής τρόπους: 1) Τραπεζικό Έμβασμα/Κατάθεση  2) Paypal