Προώθηση με

Facebook Ads

Συνεργάσου με εξειδικευμένους επαγγελματίες για μια στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης σου στα social media και εξασφάλισε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σου.

Τα έργα μας έχουν διακριθεί απο:

Επισκόπηση στα κυριότερα

Πλεονεκτήματα

Μέσω μιας καμπάνιας διαφήμισης στα Social Media, προβάλουμε με έξυπνους τρόπους την επιχείρηση σου σε απόλυτα στοχευμένο κοινό με σκοπό την δημιουργία αγοραστικής πρόθεσης.

Στόχευση Κοινού

Αξιοποιώντας τα διαθέσιμα δεδομένα για τους χρήστες, τους προσεγγίζουμε με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο μέσω στοχευμένων διαφημίσεων.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας είναι μετρήσιμα και έτσι μας δίνεται η πολύτιμη δυνατότητα να την βελτιστοποιούμε συνεχώς.

Τεχνική Κατάρτιση

Η πολυετή εμπειρία, η εξειδίκευση και η άριστη τεχνική κατάρτιση, μας επιτρέπει να αυξάνουμε σημαντικά την απόδοση των χρημάτων που επενδύεις.

Αξιοπιστία intographics™

Συνεργάσου με μία βραβευμένη διαφημιστική που έχει βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις σαν και την δική σου να αναπτυχθούν για πάνω από μια δεκαετία.

Μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Κάθε καμπάνια έχει τα εξής βασικά

Χαρακτηριστικά

Έρευνα Κοινού

Πραγματοποιείται αναλυτική έρευνα για την δημιουργία στοχευμένου κοινού.

Α/Β Δοκιμές

Κάθε διαφήμιση “δοκιμάζεται” ανάμεσα σε άλλες ούτως ώστε να παραμείνουν οι αποδοτικότερες.

Επαναπροσέγγιση Κοινού

Προσεγγίζουμε ξανά όσους δεν έγιναν πελάτες για να έχουμε ακόμη μία ευκαιρία να τους κερδίσουμε.

Συνεργασίες με συνέπεια και αξιοπιστία

Αξιολογήσεις Πελατών

Ανακάλυψε τα

Πακέτα

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. και ο προϋπολογισμός διαφήμισης για την προβολή των διαφημίσεων.

Startup

Για επιχειρήσεις με μηνιαίο προϋπολογισμό διαφήμισης 180€ έως και 500€

από 200€

120€

ανά μήνα

Business

Για επιχειρήσεις με μηνιαίο προϋπολογισμό διαφήμισης έως και 3000€

από 400€

340€

ανά μήνα

Enterprise

Για επιχειρήσεις με μηνιαίο προϋπολογισμό διαφήμισης έως και 7500€

από 940€

860€

ανά μήνα

Επικοινώνησε μαζί μας για την

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να συζητήσουμε σχετικά με το πακέτο που σε ενδιαφέρει.

*αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα δηλώνεις ότι συμφωνείς με τη συλλογή και την επεξεργασία των στοιχείων σου, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.

Απαντήσεις στις πιο

Συχνές Ερωτήσεις

Αν δεν έχει διαφημιστεί ποτέ με Facebook Ads ή απλά δεν γνωρίζεις τον μηνιαίο προϋπολογισμό διαφήμισης που χρειάζεσαι ούτως ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που αναμένεις από μία καμπάνια τότε μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παραπάνω φόρμα και στο πεδίο “Ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει;” διάλεξε την επιλογή “Άλλο”. Μόλις λάβουμε το αίτημα σου ένας σύμβουλος επιχειρήσεων της intographics™ θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει στην επιλογή του καταλληλότερου για την επιχείρηση σου μηνιαίου προϋπολογισμό διαφήμισης.

Κανένα πρόβλημα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παραπάνω φόρμα και στο πεδίο “Ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει;” διάλεξε την επιλογή “Άλλο”. Μόλις λάβουμε το αίτημα σου ένας σύμβουλος επιχειρήσεων της intographics™ θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει στην επιλογή του καταλληλότερου πακέτου για την επιχείρηση σου.

To Facebook Ads είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σου. Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας “Facebook Ads, ένα άρθρο που δεν πρέπει να χάσεις!“.

Οι διαφημίσεις σου θα προβάλλονται σε Facebook, Instagram και Whatsapp.

Η ελάχιστη διάρκεια χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ένας μήνας.

Αφού κανονίσουμε κάθε λεπτομέρεια οι πληρωμές για την συγκεκριμένη υπηρεσία προκαταβάλλονται κατά την έναρξη της υπηρεσίας και σε κάθε αρχή του επόμενου μήνα εφόσον πρόκειται για καμπάνια διάρκειας περισσότερης του ενός μήνα.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούνται με ταυτότητα πληρωμής, έμβασμα από οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS στο γραφείο μας.

Στην περίπτωση που ο μηνιαίος προϋπολογισμός διαφήμισης της επιχείρησης σου είναι άνω των 7500€ τότε μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου πακέτο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παραπάνω φόρμα και στο πεδίο “Ποιο πακέτο σε ενδιαφέρει;” διάλεξε την επιλογή “Άλλο”. Μόλις λάβουμε το αίτημα σου ένας σύμβουλος επιχειρήσεων της intographics™ θα επικοινωνήσει μαζί σου για να συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια.

Scroll to Top